mandag den 19. januar 2009

The Formula - Buckshot & 9th Wonder

Ja mere fra 9th Wonder, han er jo bare dæjlig!

1. Intro - The Formula feat. The Formula Crew
2. Ready (Brand New Day)
3. Be Cool feat. Swan
4. Go All Out feat. Carlitta Durand
5. No Future
6. Hold It Down feat. Talib Kweli
7. Whassup With U feat. Keisha Shontelle
8. Only For You (Lou)
9. Just Display
10. Here We Go
11. Throwin' Shade
12. Shinin' Y'all feat. Arafat Yates & Big Chops
13. Man Listen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar